Qui som

El Cor Gospel Clot va néixer el 2005 a la Comunitat Cristina Sant Pere Claver amb una idea: compartir i avançar cantant amb empenta. Desprès de més de 10 anys comptem amb una seixantena de cantaires als qui els uneix la il·lusió de cantar gospel. Esperem que gaudeixis de la nostra música dinàmica.

Jordi Cardona (direcció)

El sentiment de cantar en comunitat és el més important del Gospel

Jordi Cardona és un jove menorquí que amb una brillant i prometedora carrera musical ens fa vibrar assaig rere assaig. Té formació en guitarra clàssica i en direcció coral i des del 2012 està dirigint corals de Gospel. És graduat en Enginyeria Informàtica i Matemàtiques per la UB i professor de guitarra i ball tradicional menorquí i mallorquí.

Ha rebut a grans figures del Gospel de tot el món en multitud de tallers. Actualment, és membre dels Barcelona Gospel Messengers, sota la direcció de Ramón Escalé.

Gospel 4 Cors

Sota la direcció de Jordi Cardona, Gospel Clot s’uneix a tres agrupacions corals independents: Gospel Raval, La Colmena Gospel i Bon Pas de Ball Gospel Grup per formar Gospel 4 Cors.
Un grup de més de 120 cantaires que s’uneixen per a fer activitats conjuntament al voltant del que més els agrada: cantar Gospel!